Steun ons word Angel!

Met de mooiste barokmuziek, vindingrijke programmering en de grootste barok talenten geven Maarten Engeltjes & PRJCT Amsterdam concerten die je niet snel zult vergeten.

PRJCT’s Angels

Om onze artistieke ideeën in vrijheid te kunnen bewerkstelligen is PRJCT Amsterdam op zoek naar €150.000,- aan steungelden per jaar. Hiermee kunnen tenminste 20 concerten per jaar worden gerealiseerd en musici worden uitbetaald met gages die 50% hoger liggen dan gangbaar. Dit omdat we bestaan uit een klein, maar ondernemend team dat het welzijn van onze musici hoog in het vaandel heeft. Deze idealen kunnen wij niet verwezenlijken zonder beschermengelen. Sluit je daarom aan bij PRJCT’s Angels en verbind jezelf aan ons op een van de hieronder genoemde manieren.

Lees verder...


Artistieke vrijheid
Met de particuliere steungelden die we beogen binnen te halen kunnen wij o.a. onze artistieke vrijheid behouden, meer repetitietijd creëren, hogere salarissen voor onze musici realiseren en, op projectbasis, een marketing- en productieassistent aantrekken.

Ondernemerschap
PRJCT Amsterdam kenmerkt zich door ondernemerschap. Het ensemble wordt artistiek en zakelijk geleid door Maarten Engeltjes, met minimale ondersteuning. Het ensemble wordt niet meerjarig gesubsidieerd en draait volledig op eigen inkomsten en projectsubsidies. PRJCT Amsterdam heeft zich ten doel gesteld om 150.000 per jaar aan steungelden van particulieren of fondsen te verwerven om deze artistieke ideeën in vrijheid te kunnen bewerkstelligen. Met dit bedrag kunnen tenminste 20 concerten per jaar worden gerealiseerd.

Vaste kern
Naast de vele Companions die ons steunen, zoekt PRJCT Amsterdam een vaste kern van Beschermengelen (Angels) die gedurende een aantal jaren bij willen dragen aan het ondernemerschap en de missie van PRJCT Amsterdam. De Angels zorgen niet alleen voor een goede financiële basis, maar worden door PRJCT Amsterdam en Maarten Engeltjes ook letterlijk gezien als beschermengelen: een groep mensen die op een persoonlijke manier betrokken is, en dit jonge barokensemble en hun projecten een boost willen geven.

Persoonlijk
Een Angel wordt daarom persoonlijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van PRJCT Amsterdam, wordt uitgenodigd voor repetities of concerten of een ‘meet and greet’ met de musici en andere Angels. Angels vieren ook af en toe een feestje mee, bijvoorbeeld ter afsluiting succesvolle concertserie!

Onze beschermengelen:

Angel:
Jaap van Sloten
Hessel Projectmanagement Support

Archangel:
Remmelt Veenstra
Mieke van der Sluijs
Evelien Louwe Kooijmans

Word ook Angel!

Met het invullen van onderstaand formulier verbindt u zich nog nergens aan. Wij nemen op basis van bovenstaande gegevens contact met u op.

Doet u liever een eenmalige donatie? Dan kan dat op rekeningnummer IBAN NL81 TRIO 0379 296 225 t.n.v. Stichting Vrienden van Maarten Engeltjes & PRJCT Amsterdam.

Bellen naar +31618150702 kan ook. Ook voor verdere informatie en/of vragen kunt u hier terecht.

Companion

 • Vanaf € 50,- per jaar
  Ontvang de digitale nieuwsbrief van PRJCT Amsterdam
 • Vanaf € 100,- per jaar
  + Vriendenacties
 • Vanaf € 250,- per jaar
  + Vriendenacties
  + CD bij aanmelding en elke nieuw verschenen CD

Angel

 • Vanaf € 1.000,- per jaar
  al het voorgaande;
  + meet & greets met Maarten Engeltjes en PRJCT Amsterdam
  + naamsvermelding bij PRJCT’s Angels op onze website
  + vrijkaarten en special events

Virtue

 • Vanaf € 2.500,- per jaar
  het Angel-pakket
  + verzorgd arrangement bij binnenlands concert

Archangel

 • Vanaf € 5.000,- per jaar
  het Angel-pakket
  + verzorgd reis naar buitenlands concert

Guardian Angel

 • Vanaf € 10.000,- per jaar
  het Angel-pakket
  + privéconcert van Maarten Engeltjes

Ik meld mij aan als:

* verplicht veld

Fiscaal voordeel

Stichting PRJCT Amsterdam is aangemerkt als culturele ANBI. Dit betekent dat je je gift met extra belastingvoordeel kunt aftrekken wanneer de jaarlijkse bijdrage wordt vastgelegd middels een schenkingsakte.

Bijvoorbeeld: bij een Angel-bijdrage van € 1000 bespaar je in de hoogste belastingschijf 1000 x 1,25 x 0,52 = € 650. Een bijdrage aan PRJCT Amsterdam “kost” dan feitelijk slechts € 350. Voor bedrijven is de bijdrage zelfs 150% aftrekbaar. Bereken hier je eigen belastingvoordeel bij een culturele schenking.

Hiernaast helpt het vastleggen van je bijdrage middels een schenkingsakte PRJCT Amsterdam ook als organisatie verder. Het vastleggen van structurele steungelden geeft het ensemble een beter en betrouwbaar financieel vooruitzicht voor de komende jaren, waarop het beleid kan worden toegespitst en de groei van PRJCT Amsterdam kan worden veiliggesteld.